Díjfizetés - Titkos ügykezelői képzés

Díjfizetéssel kapcsolatos információk:

 

 

A felkészítő tanfolyam és vizsga költségének finanszírozása

 

 A közszolgálati tisztviselők továbbképzéséről szóló 273/2012. (IX. 28.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó vizsgázó esetében a felkészítő tanfolyam és a vizsga díját a munkáltató a továbbképzési hozzájárulás keretében, a továbbképzési hozzájárulásra vonatkozó szabályok szerint fizeti meg az NKE részére.

 

 Amennyiben a vizsgázó magánszemélyként jelentkezik, azaz „egyéni vizsgázó”, és saját maga finanszírozza a felkészítő tanfolyam és a vizsga díját, úgy a költségeket az NKE Magyar Államkincstárnál vezetett számlaszámára kell befizetnie. Az átutalás során a megjegyzés rovatba fel kell tüntetni a képzésen résztvevő nevét és a képzés dátumát valamint a „tük képzés” megjelölést.

 

 Számlaszám: MÁK 10023002-00318259-00000000

 

 A titkos ügykezelői képzés költsége

 

A képzés költsége: 29.300 Ft, amely tartalmazza a két napos felkészítő tanfolyamon való részvétel lehetőségét, valamint a vizsga díját.

 

Ismétlővizsga, javítóvizsga, halasztás díja

 

 Az ismétlővizsga díja 5.800 Ft, amelyet a közszolgálati tisztviselők továbbképzéséről szóló 273/2012. (IX. 28.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó vizsgázó esetében a vizsgázó munkáltatója térít meg az NKE számára. Az ismétlővizsga díját a munkáltató – döntésétől függően – átháríthatja a vizsgázóra.

 

 Amennyiben a résztvevő magánszemélyként jelentkezik (egyéni vizsgázó), és saját maga finanszírozza a felkészítő tanfolyam és a vizsga díját, úgy az ismétlővizsga költségét is saját maga viseli.

 

 A vizsga elhalasztása esetén halasztási díjat kell fizetni. A halasztás díja 5.800 Ft. A halasztási díjat a közszolgálati tisztviselők továbbképzéséről szóló 273/2012. (IX. 28.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó vizsgázó esetében a vizsgázó munkáltatója térít meg az NKE számára. A halasztás díját a munkáltató – döntésétől függően – átháríthatja a vizsgázóra.

 

 A javítóvizsga díja 5.800 Ft, amelyet a javítóvizsgára jelentkező vizsgázó visel.

 

 Az ismétlővizsga, a javítóvizsga és a halasztás díját az NKE Magyar Államkincstárnál vezetett számlaszámára kell befizetnie. Az átutalás során a megjegyzés rovatba fel kell tüntetni a képzésen résztvevő nevét és a képzés dátumát valamint a „tük képzés ismétlővizsga vagy vizsgahalasztás” megjelölést.