Minőségirányítási Feladatcsoport - Bemutatkozás

A Minőségirányítási Központnak a Vezető- és Továbbképzési Központ Szervezeti és Működési Rendjében foglalt feladatok ellátására létrehozott feladatcsoport, a központvezető-helyettes közvetlen irányításával működik.

Ellátja:

A közigazgatási és ügykezelői alapvizsgákat, a közigazgatási szakvizsgákat, a szakirányú továbbképzéseket, a közszolgálati, állami tisztségviselői továbbképzéseket, valamint a VTKK szervezetét érintő minőségtervezési feladatokat (szabályozó dokumentumok, eljárásgyűjtemények, bizonylatok, és módszertani útmutatók, a szervezeten belüli szabályozás, a VTKK minőségirányítási rendszerének tervezése).

Feladatkörébe tartozik:

A közigazgatási és az ügykezelői alapvizsga, illetve a közszolgálati, állami tisztségviselői továbbképzés minőségirányítási rendszerének működtetése, a résztvevők és közreműködők elégedettségmérése, panaszainak, észrevételeinek kezelése.

Minőségellenőrzési tevékenysége keretében:

Alapvizsga, és továbbképzési auditokat végez, illetve közreműködik – a Miniszterelnökség irányításával - a kormányhivatalok képzési és továbbképzési feladatai vonatkozásában az átfogó-, téma-, cél-, és utóellenőrzések lefolytatásában.

Minőségfejlesztési feladatai keretében:

Fejleszti az alapvizsga és a továbbképzési rendszerek minőségirányítást leíró eljárásgyűjteményeit, bizonylatait, módszertani útmutatóit.

A Minőségirányítási Feladatcsoport elérhetősége: minosegiranyitas@uni-nke.hu