Oktatók, trénerek, tutorok

Minősített továbbképzések megvalósításában érintetteknek

A közszolgálati továbbképzési rendszerben a minősített továbbképzések megvalósításába - a 273/2012. (IX. 28.) Kormányrendelet 6/A §-ában foglaltaknak megfelelően, valamint a 321/2016. (X. 27.) 2.§-ával megegyezően – csak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar Vezető- és Továbbképzési Központja (továbbiakban NKE ÁKK VTKK) által felkészített és a Közigazgatási Továbbképzési Kollégium jóváhagyása által névjegyzékbe került oktatók, tutorok és trénerek vonhatók be.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a névjegyzéken lévőknek csak azon adatai szerepelhetnek, amelyek közzétételéhez az érintett hozzájárult.

Amennyiben a névjegyzékben szereplő személy neve mellett a szakterület, a munkahely, a beosztás, az e-mail cím, és a telefonszám mezőben nem szerepel adat, az azt jelenti, hogy az illető nem adott felhatalmazást az NKE ÁKK VTKK-nak az adatok közzétételére.

Ha Ön (oktatóként) szeretne változtatni a jelenleg Önnel kapcsolatban elérhető adatok körén, azt megteheti az alábbi adatkezelési nyilatkozat kitöltésével, aláírásával és az NKE ÁKK VTKK-hoz történő eljuttatásával a következő címre: nevjegyzek@vtki.uni-nke.hu

 

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy az oktatói, tréneri és tutori pályázat a regisztrációt követően az alábbi linken érhető el az „Oktatói-Szakértői Jelentkezés” menüpont alatt:

 https://probono.uni-nke.hu/nyitolap